Зачекай

зачекай мене, зачекай
я нікому тебе не віддам
на уламках наших сердець
я збудую небесний храм
я відмию небо від хмар
я відкрию душу вітрам
не зникай, молю, не зникай!
я нікому тебе не віддам!
дощ зруйнує замок з піска
де ми грали з тобою в любов
я в твоїх очах заблукав
але ти забулася сном
і коли вертається ніч
я до тебе знову лечу
не зникай, молю, не зникай
уві сні тобі я кричу!
казка скінчилася, ти залишилася там
на вівтарі твого сердця лишився я сам...

https://m.z3.fm/artist/445254?sort=date


Рецензии