Private world of mine

Private world of mine

It`s autumn now. It`s coming. Again.
Желтеют листья. Всё как всегда.
But for me a lot of things become to main…
И множество прежнего смыла вода.

I feel the changes in my mind,
И дух мой изменился тоже -
I create the private world of mind…
И будто новый он, но всё же…

My old thoughts just I know
Are still in me, and are living in dark,
That`s why I`am like wight craw…
And all that course of Linkin Park!

Their music toutched my soul like knife,
And I was happy when I`am ill;
They break my habit, break my life,
So wounds from music `ll never heal.

That`s why I`m not becoming kindly,
I lost my aim, I`m so confused,
But now I`m repeating mindly:
Thanks Linkin Park! I love your music!


Рецензии
я тоже очень люблю Линкин Парк!
спасибо за искренний стих!!!

Eleen   13.05.2004 19:26     Заявить о нарушении
хай, единочаятель!

Lilly   18.05.2004 20:03   Заявить о нарушении