Р дному м сту

Із-за давніх-давен як потоп
Славне місто стоїть, Конотоп !
Набирає все сили в літах
В золотих потопає житах.

Розливається морем краси,
Від розплетеної коси,
Перехрестям шляхів і віків,
Від батьків він іде, до синів !

Стрій козацький, відваги і волі,
Чарівні, гостроверхі тополі,
Квітне рясно, красується бродом,
Конотоп  мій  пишається родом !

Він для мене один є такий,
Де-б не був я, у світі подій
Повертаюсь до рідного дому,
В своє місто, надії і мрій.

               9. 08. 2003.
               


Рецензии
дуже сподобався цей вірш, - написаний з любоввю та надхненням! Хай Вам щастить!
Іра

Ира Арт   23.11.2008 11:44     Заявить о нарушении