Ще не вмерла УкраIна

Ще не вмерла УкраIна
I не вмре нiколи
не згнiе нiколи жито
в украiнскiм полi.

Не забудемо й шевченка
I Франка й Довженка
всiх спiвцiв святоi мови
мови нашой неньки

буде пicня украiнська долати кордони
будуть свята в украiнi будуть iменини
Ще не вмерла УкраIна
наша батькiвщина.


Рецензии