Дощi шумiли по водi на украинском языке

Дощi шумiли по водi,
Що ми давно не молодi,
Дощi у вiкна лунко били -
Що ми давно вже вiдлюбили.

А ми с тобою цiлувались,
Мов не зустрiлись, а прощались,
I юним полум*ям душi
Не ображались на дощi.

Бо ж звiдки iм холодним знати
Кому i сiклькi щастя мати.
Але допоки дощ шумить
Душа не вмiэ не любить!!!


Рецензии