Зорi сяють завжди blues

Зорi сяють завжди -
В оксамитових снах,
В дiамантову нiч -
Зорi сяють завжди,
В кожний день самоти,
Де не я, де не ти;
Кожний день самоти -
Спiльний смуток в очах.

Я полину у дiм,
Де камiння i снiг,
Пiдi мною в пiтьмi -
Вiзерунки дорiг,
Я полину у дiм
Де камiння i снiг.

Зорi сяють завжди...
 


Рецензии