Kuba 45 metai po revoliucijos

Raudonas komunizmas rymo
Tabako dumu karchiam rUke,
Uzhpiltas Kubos romo, vyno,
Raudonas komunizmas rymo.
Augintas Kubos oro gryno,
Senyvas jau, ir jau itrUkes,
Raudonas komunizmas rymo
Tabako dumu karchiam rUke...


Рецензии