Одружилася з в тром легким...

Одружилася з вітром легким...
Він поніс моє серце у безвість,
Він розвіяв мій попіл усюди,
Він улив мені сяйво у груди,
Щоб його покохала таким.

Одружилася з сонцем палким...
І згоріла у ньому, щаслива
Дарувати себе у вогні
Пристрасть-ватра палає в мені
І розбурхана сердиться злива

Небо знову здається крихким...
Серце-пташка, мала полохлива

12.12.03 - 05.03.04.

©2004 Автор: Святослава Лученко


Рецензии