1

    *    *    *

    love...
    darkness...
    light...
    it is impossible...
    to tear up...

   
   *    *     *

 
   sometimes I can see you true faces and than...becoming...realy...scary...


    *    *     *

23.03.04


Рецензии
тебе ли говорить о талантливости...

Вейнос   26.05.2004 08:07     Заявить о нарушении