Природа

За вікном важка погода.
Небо сіріє, як настрій,
Я зіллюсь з тобой, природа,
І безрадісне нещастя!
Я зіллюсь з тобою снігом
Чи замерзлими слізьми,
Буду слати всюди кригу,
Сни, холодні і сумні!
Я зіллюсь, бо виживати
Дуже важко на землі,
Посміхатись і вітати
Сніг з дощами і вітри.
Я зіллюсь і дуже пізно
Сонце променець проб’є.
Не пущу його навмисне
В світ недолюдів-людей...


Рецензии