Щастя

Щасливе життя, як мелодія пісні,
Яку проспівала дівчина в намисті.
Щасливе життя тонким звуком лунає,
Рушає й летить у блакить небокраю.

Рушає й летить до грайливого моря,
Летить, не пізнавши краплиноньки горя,
І переливається хвилями сонця,
Щоб промінь спалити й відкрити віконце.

Щасливе життя – то кохання казкове,
Але не пізнавши це диво чудове,
З очей діамантова ллється краплина,
Бо є в мене щастя наполовину.


Рецензии