Ранковий настр й

Вмите ранньою росою встало сонце,
Посміхнулося й заглянуло в віконце,
Розбудило, приголубило мене.
Я щаслива, бо зустріну знов тебе!

Я долонями ловлю промінчик світлий,
Мій коханий, милий мій, єдиний в світі!
Хай з’єднає нас цей промінь золотий
Не на мить, не на годину – назавжди!

Я прийду до тебе в зорянім вінку,
Так буває лиш один раз на віку,
Тільки ти чарівний промінь не згаси
І кохання наше чисте збережи!


Рецензии