Еп грама

             Олегу Драчуку
Віршував грімаподібно
Про вкраїнське сало.
Виступав аж с півгодини -
Усе було мало.

Вже бабусі між рядами
Повзали від сміху,
Так по залі міцно вдарив
Гуморесок  вихор.

Мені байдуже до сала,
Що вирує у вірші,
Коли його там чимало -
То немає гірше.
22-24.10.03


Рецензии