Безсмертя та моя журба...

    * * *
Безсмертя та моя журба,
Ви душу з розуму звели
І кинули під ноги долі
На шлях Великий, незнайомий.
Тепер іду один,
Без розуму і дуже кволий,
Лиш серце б’ється молоде
І вмерти не дає моїй душі,
А тіло хворе
                Стогне й плаче,
Й молить Бога:
- Пошли мені барвистий сон,
Не на годину, а на завжди,
Щоб неземная благодать
Мене зцілила, вгамувала
І дала спокій для душі,
І доля, щоб не глузувала.


Рецензии