Щастя

МОЯ ДОЛЯ МЕНІ ПОСМІХНУЛАСЬ,
Я ЗАБУЛА ВСІ БІДИ НА СВІТІ,
Я ПРОКИНУЛАСЬ ЗРАНКУ ЩАСЛИВА,
БО СТОЯТЬ НА СТОЛІ КРАСНІ КВІТИ.

ТИ ДАРУЄШ МЕНІ СВОЮ ДОЛЮ,
Я Ж ПРИЙМАЮ ЇЇ ЯК СВОЮ,
І НЕ ХОЧУ ТЕРПІТИ Я БОЛЮ,
ХОЧУ БАЧИТИ ЛИШЕ КРАСУ.

Я ДО БОГА ЗВЕРНУЛАСЯ ВЧОРА,
ПОПРОСИЛА МЕНЕ ЗАХИСТИТЬ,
Я ПОБАЧУ ТЕБЕ ДУЖЕ СКОРО,
ЦІЛУ НІЧКУ Я СТАНУ ЛЮБИТЬ

ТВОЇ ОЧІ І ГУБИ БАЖАНІ,
ЩО БЕНТЕЖАТЬ ЩОРАЗУ МЕНЕ,
І НАСТАНУТЬ ТІ ДНІ НЕЖДАНІ,
Я КОХАЮ І ХОЧУ ТЕБЕ!

Я ЗА СТІЛЬКИ НОЧЕЙ ТЕМНИХ,
ВСЕ ЧЕКАЛА ТЕБЕ, І ТЕПЕР
МЕНІ ХОЧЕТЬСЯ  БУТИ З ТОБОЮ,
Я ЗАПЛАКАВШИ, ВМРУ БЕЗ ТЕБЕ.

ПОДАРУЙ МЕНІ МИЛИЙ СЕРЦЕ,
ЗАЦІЛУЙ, ЗАКОХАЙ, І ТОДІ,
Я ЩАСЛИВОЮ БУДУ ЗАВЖДИ
ЩАСЛИВІШОЮ НА ЗЕМЛІ!!!


Рецензии