Хочу

Поясніть мені будь ласка, що тепер мені робити,
Коли все вже надоїло, що й не хочеться і жити,
Коли друзі відвернулись у таку скрутну хвилину,
І не хочуть зрозуміти, і ніщо на них не вплине....
Коли батьки не розуміють, вчать тебе як треба жити,
Надоїло це мені, хочу з цим я покінчити...

Хочу щоб у всіх людей мрії всі збувались,
І ті хто далеко є зараз до близьких повертались,
Щоб діти батьків своїх завжди поважали,
І щоб усі завжди цінували те що колись мали,
Щоб життя було для всіх хорошим уроком,
Та щоб не було вона таким, як зараз жорстоким

Ось  що   хотіла    вам я  іще  сказати :
що завжди потрібно, те що маєш шанувати,
бо як втратиш – буде пізно...і цього не повернеш
і як вже не старайся - цього вже не знайдеш...

Треба вміти любити все і всіх навколо
Тоді душа твоя буде чиста і прозора
любов це найглибше, най щиріше почуття
І такого як воно у житті у нас нема.....


Рецензии