шуляк

«Я ще не знав тоді, що над його чолом
Неначе шуляк, смерть поблискує крилом
І кігті випуска, рокуючи на муку…
Чому ж, чому не став я на безумний бій?
Чом не міцніше я в своїй руці малій
Держав його стару, гарячу й мудру руку?»


Рецензии