Грибник

Грибник
(український варіант)

Хлопчик маленький,
По лісу блукав,
В кошик великий,
Грибочки збирав.

Різкою шарив,
У високій траві,
Гарні грибочки,
Брав він собі.

Кошик вже повний,
Повертатись пора,
Зачекалась на нього,
Велика сім’я.


Грибник
(русский вариант)

Маленький мальчик,
По лесу блуждал,
В большую корзинку,
Грибы собирал.

Прутиком шарил,
В высокой траве,
Большие грибочки,
Брал он себе.

Вот и корзинка,
Совсем уж полна,
Пора и домой…
Будет рада семья.


Рецензии