казкова

Ховається сонце у темній кімнаті
Ти, наче тінь, ти танцюєш у думках
Я не ворухнусь, я застиг у захваті,
Я мрію про колір на твоїх поцілунках

Виходиш із тіла і входиш в моє зазеркалля
Казкові причуди - зростають химери на стінах,
Блищить вогник світла у рамі віконній востаннє.
Я вийшов на волю, я хочу лишитись в цих змінах

Залиш мені хоть краплину від лунного сяйва,
Я хочу напитись і впасти на перси твої назавжди,
Мені все одно чи буде цей раз мій останній.
Я тільки прошу - ти душу мою віднови


Рецензии