Яка любов???

Яка любов? Яка любов?
Мені образливо до болю,
Що інших люблять знов і знов,
А я сама, а не з тобою.

Забула я ту ніжність рук,
Любов якими править вміло.
Та знаю я той холод мук,
Як без взаємності любила.
Забула я солодкість губ,
Що з щирістю цілують губи.
Та знаю я, що хто не люб,
Таким бажаним. той не буде.

Яка любов? Нема її,
Про мене Бог забув , напевне.
Не знайду, мабуть, на землі,
Того, хто спокій мій поверне.

Та ну тебе... Яка любов?
Ота, що щастя всім приносить?
Я переконуюся знов,
Що пошуків для мене досить.


Рецензии