Ти зна ш хто ти?

Ти знаєш хто ти? - Ти щасливий,
Себе цінуєш - справедливий.
Як маєш друзів - ти багатий,
Якщо ще й вмієш поважати.

Цінуй все те, що нині маєш,
Роби все так, як сам вважаєш,
Тримайся доброти весь час,
Тоді ти зрозумієш нас.

Рахуй ти щастя, а не горе,
Тоді побачиш його море.
Не плач за тим, чого не маєш,
А то нічого не пізнаєш.

Не сперечайся ти дарма,
У цьому почесті нема.
І будь завжди самим собою,
Тоді всі будуть із тобою.

Ти знаєш хто ти?...


Рецензии