Прощай

Прошу тебе залишити мене,
Я не для тебе в цьому світі проживаю.
Любов твоя до мене ще мине,
Нічого я тепер не відчуваю.

Не буду я з тобою, не чекай,
Бо ти для мене друг, або знайомий.
Не жду тебе, тому не приїзджай,
Характер мій упертий і незламний.

Прошу тебе, забудь моє ім'я
І день, коли знайомились  з тобою.
Твоя ж бо доля - то не я, не я,
Зі мною захлинешся ти журбою.

Прощай, прощай, не люблю я, прощай,
Не мрій про мене, не будуй ілюзій.
Мене в своїм житті ти не шукай,
Бо будеш мати пелену конфузій.

Ну от і все, пробач мені, прости,
Не доля нам іти в майбутнє поряд.
Бо я піду із іншим до мети
І я не слухаю все те, про що говорять.


Рецензии