Останн й вальс

Наш з тобою останній вальс -
танець надії й любові,
що останній він був у нас,
ми не знали з тобою.

Був він чарівний і мелодійний,
у ньому мов птахи літали,
що останній він у нас,
ми навіть не здогадались.

Наш останній з тобою вальс -
танець надії й любові.
Став сьогодні він для нас -
вальсом нашої долі.


Рецензии