ххх

В моему серці лід розтанув,
І хай на вулиці зима,
Окрилена тобою тану,
Любов знайшла мене сама!

В твоїх обіймах шаленію,
Згораю пристрастю вночі,
Я лиш про тебе, милий, мрію,
Бо ти найкращий на землі.

Сумую за тобою, плачу,
Не можу я без тебе жити,
Я лиш тебе усюди бачу,
Без тебе буду я тужити.

В душу моїй нема спокою,
Бо час розлуки нам настав,
Я хочу бути лиш з тобою,
Щоб ти завжди мене кохав!


Рецензии