Реклама для украинской сети продовольственных магазинов

Кришталеві води вищого гатунку
будуть дуже добрі для вашого шлунку,
Ми вам пропонуєм вина і ковбаси,
все в візок кидайте і тягніть до каси.

В нашім магазині продавці-експерти -
як із вас побільше грошеняток здерти.
Коли до нас йдете, людоньки хороші,
не беріть ви розум, візьміть тільки гроші.

Все в нас в упаковці – огірки і сало,
грошей беріть більше – все ж подорожало.
В нас усе свіженьке – кури і конфетки,
та якщо й несвіже – зміним етикетки!

От лиш наш директор дуже принциповий,
в нас він не купляє – хоче буть здоровий,
в нього ж своя ферма в бувшому колгоспі,
Ну а ви купляйте
                купляйте
                купляйте                купляйте (echo) –
дорогенькі гості!


Рецензии