ПЛОМ НЬ

Може, це просто старість –
Може це злая вість
Таро розкинув старець -
нам випадає злість
Нам випадає пристрасть
Лісом гонитва, чвал
А попереду пристріт
Темінь очей, овал
ніжного личка,
вустонь
пломінь -
живий вогонь
холод і шал кохання
з кручі на оболонь...

©2004 Автор: Ingvar Olaffson


Рецензии