Дн проходять

Дні проходять і їх не спинить,
І не звідать їх тайну незвичну,
Не вернутись у бажану мить,
Не вернути хвилину колишню.
Не почути почуті слова,
Не побачити бачені рухи.
Кожен день - це хвилина нова,
Кожен час - це і радість і муки.
Скільки робимо ми помилок,
А навчатись на них ми не вмієм,
Не оживиш відмерлих гілок,
Хоч від квітів у вазі ми млієм.
Не повернеш людині життя
І не вернеш хвилин, що жадаєш.
Не гадай як іти в майбуття,
Бо майбутнє ніяк не вгадаєш.


Рецензии