Мая Радзiма

Мой родны край,
Мая Радзiма,
Ты мой прытулак,
Мой спакой.
Мой розум зноу
ты адбудзiла,
Напоунiла мяне
любоую зноу.
Твой шэпт,
твой поклiч
i тваю мальбу
адчую я за мильены верст
Я без цябе жыць не змагу,
Мая Радзiма - дом ты мой.
 


Рецензии