talvi

jos enдд et ole kotona missддn.
Jos pelottaa pelkkд ajatus rakkaudesta
suljee silmдt ja murisee kissan
tavalla.
 anna sormien olla ja estдд
ajattelemista. lumen alla
seisoo kunnes kylma tulee.
menee kotiin. Tiedдt, kyllд,

tää menee ohi. Joskus.


Рецензии