Who loves piglet

Who loves piglet? Lets look:
He’s big and strong,
Blue eyed at that,
Remember steps, and stops, and stuff,
He is in love , he’s got a dog,
He counts sadly all alone,
He is beloved – it’s piggy!
Yo!


Рецензии