президент - диб л

Віршик майже без змісту....:)

Чому люди бояться
Чому всі відступають
А кого вони бояться
Вони так і не знають

Вони лише втікають
Від реальності життя
Та куди самі не знають
І не знають свого буття

Тікають від реальності,
Бо виходу не знають
Чути присмак ненормальності
 вони „ Я „ своє ховають

Не можуть зрозуміти
Чому життя таке,
Бо їм пофік  як жити
І їх це не гребе.

Чому правди немає?
І де вона поділась,
І хто її ховає,
Я так і не вдуплилась....

 Не знають бідні діти,
Що  чекає  згодом їх
 Може  лише  ****іти-
Наш президент реальній псіх


Рецензии
Не вразумiл нiфiга!

Гражданин Член   05.12.2004 10:27     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.