мен би

...мені би доторкнутися... нехай
сама себе скараю за свавілля
вже так давно на грані божевілля
шукаю у гріхопадінні рай
і голосу твого блаженний хміль
так ненароком взяти твою руку
і в горлі наче крик здавити муку
не закричати витримавши біль...
...мені б забути... пам"ять тінь ворожа
осліплена вогнем твоїм і блиском
наложниця твоя я одаліска
що тілом своїм стелить тобі ложе
..........не можу
...............я не можу
..................тільки дотик
без тебе я не я а просто тіло
яке твоє бажання оживило
твоя рука
.....володар мій
.......... наркотик
мені би ніч... у темряві нічній
тобі я віддаюсь і покоряюсь
.............................
і ненароком в ночі я питаюсь
а може то не я...
...а ти раб мій?


Рецензии
"а може то не я...
...а ти раб мій? " - Здорово!!!! Может и так ведь...

Кисен   11.08.2004 03:18     Заявить о нарушении
Наверное так... Спасибо!
Рада знакомству!
С поклоном,

Kristi   11.08.2004 10:40   Заявить о нарушении
На это произведение написано 10 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.