подруз

Намагаюсь тебе я завжди розуміти
 підтримати тебе і можливо зігріти...
зігріти любов’ю, яку тобі не дають
дати надію, пустити у правильну путь...
      
оптимісткою будь і  зрозумієш себе
тоді ріка життя тебе   в перед понесе
зустрінеш кохання  і будеш щаслива
і щастя поллється на тебе,  як злива

зрозумієш - життя  безцінний є дар
згадаєш минуле, як сон, як кошмар
запорукою  щастя,  є віра  у  себе
будь певна в собі, і роби те що треба


не плач, Марино, не сумуй і не журися
подивися на себе і красиво посміхнися
скажи, що ти найкраща, що ти себе любиш.
побачиш, це правда, і  все скоро забудеш


Рецензии
прuветuк! класно пuшеш на украuнском. аж прuятно за родной язuк стало. а еше твоuм друзьям повезло. молодец!

Смирнова Екатерина   09.02.2004 07:36     Заявить о нарушении
завжди приемно це чути!!! а особливо від тебе!!!
Дякую ,Катя!!

Poor Little Girl   09.02.2004 07:46   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.