Перша любов

Тебе кохаю більше за життя,
бо життя моє нема за що любити,
ти моє найглибше почуття
тебе мабуть не зможу замінити...

Ти перша, щира любов моя,
перша і справжня любов,
тебе завжди пам'ятатиму я,
згадую тебе я знову і знов...

Дуже часто думаю про тобе я,
снишся щоночі мені,
та чи любиш ти так,як люблю тебе я
це питання сидить у мені

Надіюсь, що ти теж мене кохаєш
думаєш про мене, як і я
у ві сні щоночі зустрічаєш
І згадуєш мене ти щодня......

(було написано це рік назад)


Рецензии