Збирач

 



-------------------------

він є збирач брудних пустих пляшок...
він є пустельник у мільйоннім місті
мов вітер-протяг він розносить вісті
заносить сум у кам'яний мішок...
І кожен злочин і малий грішок
помітить, покладе, прив'яже бирку
він - марення, він - сон, він -шок
він - змій-петля, що заповза в кватирку...

---------------------------


Рецензии