Троянда

Троянда пишна прокляне...
Не ранок змореного віку,
Не зраду хтиву чоловіка,
А ніч, що вічність не мине

Троянда пишна пригорне
Моїх життів шерег без ліку
Торкнеш вустами ти повіки
І віко вік перегорне

Троянди запах пишнотілий
Ти покладеш на мій поріг
Різдвяним вечором... До ніг
Я покладу пелюстки білі

я безтілесий, без душі
без тіні тіней...


Рецензии