Зм нився погляд, ти зовс м нша...

Змінився погляд, ти зовсім інша
Між нами відстань вже значно більша
Кортить дізнатись, що є між нами
Ти там, не поряд, не вдвох думками

Кпиш знову з мене в цей день сльотавий
Либонь в останнє, занадто мляво
Знайшла та ятриш дошкільне місце
А я – нівроку, вже переніс це

Стоїш на чатах моєї неволі
Глузуєш з мене, з моєї долі
Всі вікна навстіжь, назустріч ночі
І я сумлінно ховаю очі

Не бачу тебе вже просто себе
Майнув думками в високе небо
Сховався в морок, шукаю цноти
Чужі тобі я граю ноти

Любовні мої листи зібгала
З очей нарешті полуда cпала
 Казати щось обом не треба
Кохання губим ось просто неба


Рецензии
Сильно. Справді. І десь знайомо.
Сподобалося. Дуже.
З теплом,

Таня Танюк   18.06.2012 23:29     Заявить о нарушении