Such love

The rain begins
Also washes off all a stain,
But much remains
In our memory.

You have left for ever
To me it is sad
I sit at a window
You in the street stand.

You will not come any more
The love is those.
I have remained one
Life is those!

Soon will begin a rain,
Will wash road
But much remain
In my memory.


Рецензии
Если бы дождь мог очищать нашу память, как дороги...Красивое стихотворение!

Кабанеска   14.03.2011 23:14     Заявить о нарушении