Germanica

?????????


??????? ? ????? ??? ??????,
??????-??????! - ???????!
????? ????, ????? ????
??????????? ???????.

??????????? ??????,
??????????? ????,
??? ???????? ???????????,
??????? ???????????? ? ????.

??????????? ?????
????? ????? ??? ??????.
?????, ???????? ? ?????
? ?????? ??????????? ???.

????, ?????????????-???????,
?????? ?? ???????,
??????? ??????


Рецензии