Осiннiй пейзаж

Знову сонце ридає, схиливши голівку жовтеньку,
Бо не може воно, як раніше, зігріти поля.
Заступила його своїм синім, густим покривалом-
Грізна хмара- уже не пропустить на землю тепла.

І поникли квітки, пелюсточки схиливши додолу,
Бо не можуть прожити вони без промінчиків сонця ясного.
І нічого не хочуть уже- тільки спати і спати,
Знову сили набратись й весною ще кращими стати.


Рецензии
Гарна осіння картинка. Дякую. Будьте завжди оптимістичні, як і ваш вірш.
З повагою

Нина Трало   09.02.2015 14:44     Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.