Р дна ненька сторичний

Хай живе надія в серці, віра у майбутнє!
Хай зростають покоління на славі здобутій!
Лине в серці пісня віри , віри у найкраще!
У душі зростає сила , сила для покращень!

Рідна Ненька, рідна Мати !Скільки ти стерпіла?
Скільки горя і нещастя на собі зносила?
Кров за кров’ю , сліз потоки тебе омивали,
То татари , то Росія ногами топтали.

У степах твоїх пожежі татарва зчинила,
Хай би біс їх всіх попутав, хай би там згоріли!
Налетіли , розгромили, всі села спалили,
Ні хатини ,ні хлібини нам не лишили.

Чуєш, Ненько? Чуєш, мила , як селяни плачуть?
Як у Бога просять волі, а лихим незрячисть.
Твоє серце відчувало кожну ту сльозинку ,
Твоє серце обливалось за кожну дитинку.
 


Рецензии
Россию тут вижу не жалуют? =))) да какая разница откуда кто, не местожительство определяет человека, а наоборот...
стихотворение чудесное - рукоплещу...
напомнило "одна калина за вiкном..."

Таня.

Теа   18.11.2004 01:31     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.