О, самка

…О,самка…  (присвячую Оксані Т.)

Ікарна гра
        Ікорний фарс
І корені болять
        І кориандр дмухає
І кір лікується
          І короп вже приплив підкорений,
                обкурений,
                обкурв’яний
          блідою сліпотою
                курячою,
ляпотою заляпаний.
               заплямлений ліпосомами…
Розкидані лямки
                безглуздої лами –
хромосомів бедлам,
освячений тридцятитрьохрічною
       бідою –
        дояркою,
          кривавою вавою,
бабою вавілонською
               жертвою твоїх насичених
                плодючих
        сперматозоїдів…
немає протезів для душі,
немає кульок,
але
кулі стріляють
            претенціозно –
мені й тобі дістанеться –
танцюватимемо навіть на дистанції
         історична подія –
де ж дітися?
річка холодна
         колода зголодніла,
оголила капіляри –
         жде піарів,
пеньюарів
      чорно-білих порно-дів і…
… дива в дупі …
            проституток…
прости… я тут,
бо не боюся нікого, крім Бога…
нехай вона співає сама
собі:
“О’санна”,
                о-сика,О’ самка! О, сука дика.
    


Рецензии
не можливо не захопитися тобто менї дуже сподоболося прошу пробачення я не знаю как пользоваться шифтом я не очень люблю ридну мову но вам удалосьменя заинтересовать

Лим Даликдеев   11.05.2005 01:42     Заявить о нарушении
Я очень рада, что вас задело!это знчит, что вы можете полюбить свой родной язык, потому что он действительно необычайно богат!не только в песнях, но и в любви, которая переполнена эмоциями...и негативными тоже...агрессия -
это тоже любовь...она переплетается с ревностью, поэтому, судить Отелло сложно...

Татиана Комарова   14.05.2005 13:33   Заявить о нарушении