ОМ...

О…опік…до…дотик…кров…за…закіпає…
востаннє…Таня…наркотик…манія…ні…я…
ніяково…котик…як…во…восени…се…
любов…та ні…за…завтра…транс…трапеза…
ранок…на…насолода…це ти… сонце…
пізно…знову…по-новому…вона…хвиляста…
змія…виллється …все…
ми…не можу…можу…оживу…
вулиця…лице…є…нема…мариш…
неможливо…неміч…ячмінь…мічені…
так чи ні…яким чином…нині…без причини…не ричи…річка…
не в цьому річ…
чекай…його…кайся…не каїній…
ай…
граєшся…рай...радій…сподівайся…дій…
дивись… дивуйся…сяйво…я…ти…ми…
ОМ……………………
more……………………………


Рецензии