Ворожба укр. язык

ми зустрілися завдяки “золоту інків ”
котре було приховано в бардачку авто
виключно для мене
відкрила його і зрозуміла таємницю душі
чоловічої
повірила
що
здатні любити
глибоко
божеволіло березневе сонце
а ми ворожили
           на “золотоінкових” віршах…
визнаваючи завтра і цю мить…
… бо вже не подіють молитви  Вселенського Патріарха
 щодо нашого захисту одне від одного…
безперечне взаєморозуміння у сприйманні цього світу
заторканого болем і заспіванного донестями…
освяченого
справжнім
золотом…
інків…


Рецензии