на полi вiтер...

на полі вітер зносить сніг в яри,
звучить його andante невблаганно,
в цю ніч так хочеться мені поговорить,
хоч трішечки з тобою бабо Ганно.

у чому сутність зла і доброти
ти знала та сказать мені не встигла,
і мабуть із-за цього до мети
дійти не вистачає в мене сили

роблю невірний крок я знов і знов
бо мабуть забуваю, що можливо
твоя всерозуміюча любов -
одне що в цьому світі є важливо.


Рецензии
Гарно, Олександре! Ви - молодець, вибачте за приставання.
З повагою, Л.Ю.

Людмила Юферова   28.09.2010 23:14     Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.