2 дн**

Виступав я на концерті й помітив тебе.
Одразу ж полонила ти серце моє-
дивилась мені в очі і ніжно усміхалась,
прошло декілька днів і ти кудись подівалась..

Незможу я забути ці глибокі сині очі,
усмішку щиру,уста ніжні дівочі.
Бачив я тебе всього лише два рази
Я встиг лиш покохати і ти втікла одразу.

Незалишила ти мені жодної надії
І тепер більш ніщо моє серце не гріє...

Як хочеться мені ще хоч раз тебе зустріти,
Поцілувати, й в обіймах своїх тебе зігріти.
Та нажаль ми більше не побачимось з тобою
Ти небудеш моєю,діча краси неземної..

Щоночі я в снах своїх тебе зустрічаю,
дивлЮся я на тебе і міцно обіймаю......
Коли Я тебе зустрів зоря ясно світила.
Тебе так сильно я люблю,а ти мене не полюбила.:(...............................................


Рецензии
Блин член сломаешь!

Гражданин Член   02.12.2004 09:40     Заявить о нарушении