Буде щось може злива чи випуск останн х в стей...

Буде щось
  може злива
Чи випуск
  останніх
 вістей
Тільки захід
     багряний
Від
власнонароджених
       страхів
А дорога за місто
    слухняно
Приймає гостей
І біжить
       і втікає
впираючись
            власне
у захід
І таке собі
  ніби
   інферно
Ковтає обох
Тих
що доля
      запхала разом
У бляшанку
    машини
І немає
    дороги назад
І засмучений
      Бог
І
    про долю
  обох
Сумно радиться
з Духом
і Сином


Рецензии
Дуже натхненно! Дякую Вам за такі справді хороші рядки!

Ядвига Чудная Я.Чудная   14.08.2003 20:20     Заявить о нарушении