проза понедiлка

невже знову сумувати за тим, чого не було...

невже знову приходити в порожнє черево великого міста...

невже я і тебе побачу щасливою з іншим???

що це? чергове випробування? чи просто усмішка долі?

Короткі гудки, довгі дзвінки, СМСки, листи, розмови, мовчання в трубку...

Це знову була не ти...

Чому все настільки просто?

...

Що краще - бути самому чи коритися примхам чергової панночки?

Це питання не для фізика... І не для лірика...

Настрій - пекучо-болючий, як біла пляма у тебе на спині...

Дихається легше, живіт та груди повні повітря, Єгорки один за одним вискакують на гірку, дикція стає чіткішою, мова - чистішою, а самотність - щирішою...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.