Iм я мое

Ім'я моє

В пошуках імені свого
Стежками долонь крокую, рокований
В`юнистим майбутнім
Знецінювати шкіру свою.
На мапу очей зелених
Втомленими лягли країни
І глицею розсипались між кордонами
Капілярів.
М`язи мандрівником власні досліджую,
Територію свідомості випробовую поглядом,
Де ім`я моє?
В серці виріжу
Слово перше, що вуста випустять
Слинею блукати
В траві підборіддя і шиї.
Де ім`я моє?
З пальців кохання смаку кави
Злизую,
Гіркота імені в язик в`їлася.
Відчуваю:
В імені моєму навіть літер нема.
Усвідомлюю:
Все ім`я моє - лише подих мій...
Де ім`я моє?...



Имя моё

В поисках имени своего
По тропам ладоней плетусь,обречённый
Извилистым мозгом
Обесценивать кожу свою.
На карту зелёных глаз обнажёнными
Упали державы
И хвоей рассыпались между границ
Капилляров...
Мышцы собственные странником истаптываю,
Пределы сознания испытываю взглядом.
Где имя моё?
В сердце выжгу
Слово первое, что губы выпустят
Слюною блуждать
В траве подбородка и шеи.
Где имя моё?
Капли любви я с бумаги
Слизываю -
И горечью имени язык пропитался.
Чувствую:
В имени моём даже звуков нет,
Знаю:
Имя моё - лишь дыхание...
Где же имя моё?...


Рецензии