Абищиця

Опівночі гублять останню хвилину,
Опівночі пишуть коханій людині
І підліток ріже життя, що у вені…
Здійматься ледве юначі легені.

І дівчина в ліжку не може заснути,
Не може забути той пристрасний лютий.
Бажає кохання, що й досі не знають;
Бо люди усюди завжди щось бажають.

Ломають годинник, бо хочуть спинити
Появу тих зморшок, що змушують нити;
Лягають під ніж, знов рятуючи вроду,
Шукають бомонд та вигадують моду.

Все криються з кожним, не вірять нікому,
А ввечері пізно біжать всі додому.
І діти круг дома шукають розвагу
Їм нікуди йти через батьківську зраду…

Абищиця – кажуть, абищицей кличуть
Життя, що, на жаль, багатьом вже не личе.
Наслідують трохи і думки не мають,
Що навіть в метро життя не впізнають.


Рецензии
Дуже сподобалось! Щиро і надзвичайно правдиво.

Особливо зачепило "люди усюди завжди щось бажають"...

Лера Гончарова   31.01.2012 12:17     Заявить о нарушении
вельми дякую за теплі слова)

Linn L.Kravts   02.02.2012 20:39   Заявить о нарушении